Sinds januari 2020 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, daarnaast ben ik ook nog werkzaam binnen de Rietkamp in Hengelo. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan met zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Als maatschappelijk werker heb ik op een zorgboerderij gewerkt met kinderen met autisme, AD(H)D en complexe angst- en stemmingsproblematiek. Vanaf 2015 heb ik als psycholoog NIP in een psychotherapiepraktijk gewerkt, waar ik zowel bij kinderen als volwassenen psychodiagnostische onderzoeken heb verricht als (langdurige en kortdurende) behandelingen. Sinds januari 2022 ben ik als psychotherapeut BIG werkzaam.
De variatie in de doelgroepen en hulpvragen maken dat ik elke aanmelding als een zoektocht ervaar, waar ik de ander graag weer op de goede weg help.De ommezwaai naar een eigen praktijk ontstond uit de behoefte om het hulpverleningsproces vanaf het eerste contact tot aan de afsluiting zelf vorm te kunnen geven. Ik wil mijn ervaring per kind, gezin en ouder(s) kunnen afstemmen. Mijn werkwijze is integratief, dat betekent dat ik bij elke aanmelding een op maat gemaakt behandelplan schrijf, die aansluit bij de behoeften en hulpvraag. Kenmerkend voor elke behandeling is het creëren van een veilig klimaat waar nieuw gedrag, nieuwe gevoelens of nieuwe ideeën kunnen groeien. En dat doe je samen. Wij zoeken in een veilige sfeer naar de achtergrond van uw klachten, maar vooral naar uw mogelijkheden om weer controle en grip op uw leven te krijgen, zodat u weer zonder hulp verder kunt. Ik houd van betrokken, direct en oprecht samenwerken.

Spreekt mijn manier van werken u aan? Dan kunt u uzelf of uw kind via het contactformulier aanmelden voor een telefonisch kennismakingsgesprek of een intake. Ik neem dan binnen vijf werkdagen contact met u op.